Het werk in Uganda groeit! Wat fantastisch om te zien dat er zoveel (jonge) mensen een hartsverlangen hebben om te groeien in hun relatie met Jezus en te groeien in discipelschap! De deelnemers en stafleden zijn gretig en superenthousiast, omdat het programma precies aansluit bij het gat wat er al jarenlang is tussen de kerk en de jongeren. Bij de eerste weekendoutreach van een recente locatie kwamen er al 116 mensen tot geloof!!

Inmiddels zijn er tien locaties van Firm Foundation van start in diverse plekken in Uganda en er zullen nog meer volgen.

Veel van de deelnemers leven onder de armoedegrens, en kunnen hun deelname aan Firm Foundation ternauwernood bekostigen. Als je van minder dan 1 dollar per dag moet rondkomen, kun je je voorstellen dat de aanschaf van een Bijbel een aanslag is op het familiebudget.

Heel graag zouden we elke deelnemer van Firm Foundation Bible School daarom willen voorzien van een eigen Bijbel. Als we de Bijbels bij het Ugandeese Bijbelgenootschap aanschaffen, kosten deze ongeveer €7 per stuk.

Helpt u mee??

 

Item
Price
Qty
Subtotal
Eén Bijbel voor Oeganda
Qty 1
7,00 Subtotal: 7,00
1    
7,00
Bijbels voor Oeganda (Eigen bedrag)
Qty 1
The minimum allowed amount is €1,00
Subtotal: 0,00
1    
0,00
Subtotal
0,00
Fee
0,00
Discount
0,00
Total
0,00
Selecteer betaalmethode