Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat Ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: Ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.’
       Matt. 28: 19-20

Hallo,

Wij zijn Jan-Willem en Jedidja van de Geer. Wij hebben twee dochters, Abigail en Jeanine. We willen jullie wat vertellen van ons avontuur dat wij zijn aangegaan.

Op 9 september 2020 kreeg Jedidja een berichtje via Facebook Messenger van Jan de Haan. Het was een kort berichtje: ‘Goedemorgen! Is Rotsvast kids iets voor jullie?’ Dit bericht was de start van een periode van vernieuwing, herstel en groei. Niet alleen voor onze meiden, maar ook voor ons. Vanaf 2021 zijn wij zelf Rotsvast gaan doen en zijn niet meer weggegaan.

Onze passie is jongeren discipelen, trainen en verder te helpen in het koninkrijk van God. Nog voor ons trouwen waren we betrokken bij tiener- en jeugdwerk. We geloven dat tieners, jeugd en jong-volwassenen niet de kerk van de toekomst zijn, maar de kerk van vandaag. We geloven dat wanneer deze generatie in vuur en vlam komt te staan voor Koning Jezus zij de wereld op zijn kop kunnen zetten for the King! Niet door grote campagnes, maar door vurige jongeren die hun eigen omgeving weten te inspireren.

In 2002 gaf God Jedidja een visioen. In dit beeld zag ze een grote groep jongeren van stad naar stad gaan. Dit met als doel om mensen te winnen voor Jezus. Hier was zij compleet voor, maar ze begreep nooit waarom deze jongeren zwarte hoodies droegen. Twintig jaar later werd het duidelijk, want Rotsvasters dragen met trots hun zwarte Rotsvast hoodies. Vandaag in 2023 gaan we als gezin een stap verder. Afgelopen jaar zijn wij locatieleiders geweest in Hoorn en ook dit seizoen (’23-’24) mogen we hier mee aan de slag. Niet alleen dat. Wij zullen dit jaar opgeleid worden tot landelijke leiders van Rotsvast Nederland. Dit gaan we als echtpaar oppakken, maar Jedidja zal hiervoor op de voorgrond voor staan. Om dit te kunnen doen heeft zij een dag van haar werkzaamheden als leerkracht basisonderwijs opgegeven en in januari gaat Jan-Willem terug naar 90% van zijn huidige werk. Dit kunnen we maar op één manier doen, namelijk door ondersteuning in gebed en financiën. We zijn op zoek naar sponsoren die ons eenmalig of maandelijks willen ondersteunen. Wanneer er genoeg budget binnen komt kan ook Jan-Willem een dag in de week minder gaan werken om meer aan de slag te gaan voor Rotsvast. We willen ons graag langzamerhand op een verstandige manier vrijstellen van ons werk om uiteindelijk samen helemaal voor Rotsvast te kunnen werken.    Help ons in het jongeren trainen door ons vrij te zetten zodat Nederland in vuur en vlam komt te staan voor koning Jezus.