Jouw bijdrage maakt het verschil

We willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan onze speciale sponsoractie om vrouwen te helpen in hun maandelijkse behoeften en hen onderwijskansen te bieden.

Ons doel

Ons doel is tweeledig: ten eerste voorzien we vrouwen van essentiële menstruatieproducten en ten tweede bieden we onderwijs en voorlichting op het gebied van het vrouwelijk lichaam, zoals menstruele hygiëne en menstruele cyclus. We willen hiervoor graag lokale mensen opleiden, zodat zij deze training zelf op een cultuur-sensitieve manier kunnen geven. 

Basis pakket

Met 1 pakket kun je ruim een jaar in de menstruatiebehoeften van een meisje of vrouw voorzien.


Dit basispakket bevat:

  • een Schoolgirl Kit 5-pack of Regular 6-pack
  • één paar ondergoed
  • een stuk zeep
  • een Girl Talk-boekje met informatie
  • én een tegoedbon om het volgende pakketje maandverband met 50% korting te kunnen aanschaffen.

Hoe kun je helpen?

Sponsor een Pakket voor €10: Elk bedrag maakt een verschil.

Doe een Multipack-sponsoring:
Bronzen Sponsor (€50): 5 pakketen
Zilveren Sponsor (€100): 10 pakketten
Gouden Sponsor (€250 of meer): 25 pakketten

Training en extra pakketjes maandverband

Voor een extra bijdrage van €500,- zorgen we ervoor dat lokale mensen goed opgeleid worden om deze trainingssessies zelf te kunnen geven, zodat zij zelfstandig vrouwen en meisjes kunnen voorlichten. Ook kunnen er direct pakketjes maandverband worden uitgedeeld.We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze missie om het leven van deze vrouwen te verbeteren. Jouw bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil. Samen kunnen we vrouwen helpen hun waardigheid te behouden en hen de kans geven om te leren en te groeien.

Kies het pakket dat het beste bij jou past. Bedankt voor je steun!

Een donatie aan Firm Ladies wordt verwerkt door Stichting Rotsvast. Stichting Rotsvast is een ANBI-erkende instelling, je donatie is daarom belastingaftrekbaar.

Heb je vragen over een afschrijving, of wil je een maandelijkse afschrijving beëindigen, stuur dan een mail naar firmladies@rotsvastbijbelschool.nl of gebruik onderstaande button om direct een mail te sturen.