Vanaf september 2021 hebben we alweer voor het 2e jaar een eigen programma voor kinderen: Rotsvast Kids!
Met Rotsvast Kids Bijbelschool volgen we de onderwerpen van de lessen van de volwassenen, zodat ook de kinderen getraind zullen worden in discipelschap, op hun eigen niveau. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen geen kleinere Heilige Geest hebben, en dat God óók (of misschien wel juist??) krachtig door kinderen heen kan werken.

Uitvoering
Ons thema dit jaar is: ‘Open je oren en ogen’. 

De tekst die we voor dit jaar hebben gekozen komt uit Mattheüs 11:25-26:
‘Ik dank U dat U aan de allerkleinsten hebt onthuld wat U voor wijzen en geleerden verborgen hebt gehouden’. 

We hopen dat de kinderen gaan openbloeien dit jaar en dat ze een geweldige ervaring gaan beleven over wat God kan doen. We willen vanaf dag 1 de kinderen zoveel mogelijk in alles betrekken. Dat betekent dat we voor elkaar zullen bidden en we vanaf het begin de kinderen vertrouwd maken met de gaven en vrucht van de Heilige Geest.

Outreach
De kinderen doen ’s middags mee met de outreach. We doen dit op een aangepaste manier voor de kinderen.

Kosten
Kosten voor deelname zijn voor het hele seizoen €100, dit is €5 per kind, per zaterdag. Eten en drinken is hierbij inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Dagindeling
09.30u – 10.30u                Les + Praise
10.30u – 10.45u                Pauze
10.45u – 12.00u                Les en creatief bezig zijn
12.00u – 14.00u                Lunch en pauze
14.00u – 16.00u                Outreach, sport en spel

Data
De data zijn om de week op zaterdag. We beginnen op zaterdag 25 september 2021. Het programma duurt 20 zaterdagen. De laatste keer is op zaterdag 25 juni 2022.

Voor de precieze data, kijk in onze agenda.

Wil je meer info? Mail dan naar kids@rotsvastbijbelschool.nl

Het Team van Rotsvast Kids:

Hoi, ik ben Joas Herder,

Ik ben 21 jaar oud, kom uit Purmerend en doe de studie pedagogisch werk. Bij Rotsvast heb ik al meerdere keren zondagsschool gedaan voor de kids.

Kinderen vind ik geweldig en ik help graag mee bij allerlei soorten kinderwerk. Het is wel zo´n beetje mijn roeping en ik geloof echt dat God een droom voor mij heeft met kinderwerk. Hobby’s van mij; creatief dingen maken en bedenken en superhelden. Graag ga ik met jullie samen op zoek naar God’s roeping voor jullie leven!

Hallo!! Ik ben Mirjam Suijdendorp, 49 jaar, getrouwd met Jan en moeder van 3 boys. Ik houd van de Here God, ik houd van mijn mannen en ik houd van kinderen 😊

Daarom ben ik nu ook hartstikke blij dat ik bij Rotsvast Kids mag gaan mee helpen. Want het gaat een heel tof jaar worden en ik kan niet wachten om te ontdekken wat De Here Jezus ons allemaal wil leren!

Mijn kracht ligt in organiseren en verbinden. Ruim 16 jaar ben ik actief in onze kerk als zondagschoolleider en ik heb 5 jaar geleden KidsPraise opgezet. Een plaats waar kinderen leren ontdekken wie ze zijn en welke plek ze nu al in God’s koninkrijk mogen innemen!

Mijn naam is Ingrid Stassen. Ik ben 53 jaar oud en kan niet wachten om met Rotsvast Kids Bijbelschool te beginnen. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. Ik heb jaren gewerkt met verstandelijke gehandicapten. Ook heb ik 5 jaar een stukje opvoeding op me genomen van mijn neven van nu 7, 12 en 13. 

In het verleden heb ik programma’s opgesteld voor kindervakantieweken, heb ik voor zondagscholen gestaan en heb ik kindermiddagen georganiseerd.

Mijn hobby’s zijn: haken, lezen, wandelen, fietsen en creatief bezig zijn.