Dit jaar hebben we een primeur! Want voor het eerst in de geschiedenis van Rotsvast, gaat er dit seizoen ook een Rotsvast Kids van start!
Met Rotsvast Kids Bijbelschool volgen we de onderwerpen van de lessen van de volwassenen, zodat ook de kinderen getraind zullen worden in discipelschap, op hun eigen niveau. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen geen kleinere Heilige Geest hebben, en dat God óók (of misschien wel juist??) krachtig door kinderen heen kan werken.

Uitvoering
Ons thema dit jaar is: een familie van geloofshelden. We kiezen bij elk van bovenstaande onderwerpen een geloofsheld uit de Bijbel. Aan de hand van zijn/haar leven maken we het onderwerp eenvoudig voor de kinderen.

De tekst die we voor dit jaar hebben gekozen is: Jesaja 60:1 Sta op en schitter.

We hopen dat de kinderen gaan openbloeien dit jaar en dat ze een geweldige ervaring gaan beleven over wat God kan doen. We willen vanaf dag 1 de kinderen zoveel mogelijk in alles betrekken. Dat betekent dat we voor elkaar zullen bidden en we vanaf het begin de kinderen vertrouwd maken met de gaven en vrucht van de Heilige Geest.

Outreach
De kinderen doen ’s middags mee met de outreach. We doen dit op een aangepaste manier voor de kinderen.

Kosten
Kosten voor het weekend zijn €5 per kind, per zaterdag.

Dagindeling
09.30u – 10.30u                Les + Praise
10.30u – 10.45u                Pauze
10.45u – 12.00u                Les en creatief bezig zijn
12.00u – 14.00u                Lunch en pauze
14.00u – 17.00u                Outreach, sport en spel

Wil je meer info? Mail dan naar kids@rotsvastbijbelschool.nl

Het Team van Rotsvast Kids:

 

Hoi, ik ben Joas Herder,

Ik ben 20 jaar oud, kom uit Purmerend en doe de studie pedagogisch werk. Bij Rotsvast heb ik al meerdere keren zondagsschool gedaan voor de kids.

Kinderen vind ik geweldig en ik help graag mee bij allerlei soorten kinderwerk. Het is wel zo´n beetje mijn roeping en ik geloof echt dat God een droom voor mij heeft met kinderwerk. Hobby’s van mij; creatief dingen maken en bedenken en superhelden. Graag ga ik met jullie samen op zoek naar God’s roeping voor jullie leven!

 

 

Hallo!! Ik ben Mirjam Suijdendorp, 48 jaar, getrouwd met Jan en moeder van 3 boys. Ik houd van de Here God, ik houd van mijn mannen en ik houd van kinderen 😊

Daarom ben ik nu ook hartstikke blij dat ik bij Rotsvast Kids mag gaan mee helpen. Want het gaat een heel tof jaar worden en ik kan niet wachten om te ontdekken wat De Here Jezus ons allemaal wil leren!

Mijn kracht ligt in organiseren en verbinden. Ruim 16 jaar ben ik actief in onze kerk als zondagschoolleider en ik heb 5 jaar geleden KidsPraise opgezet. Een plaats waar kinderen leren ontdekken wie ze zijn en welke plek ze nu al in God’s koninkrijk mogen innemen!

 

 

Mijn naam is Ingrid Stassen. Ik ben 52 jaar oud en kan niet wachten om met Rotsvast kids bijbelschool te beginnen. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. Ik heb jaren gewerkt met verstandelijke gehandicapten. Ook heb ik 5 jaar een stukje opvoeding op me genomen van mijn neven van nu 7, 12 en 13. 

In het verleden heb ik programma’s opgesteld voor kindervakantieweken, heb ik voor zondagscholen gestaan en heb ik kindermiddagen georganiseerd.

Mijn hobby’s zijn: haken, lezen, wandelen, fietsen en creatief bezig zijn.