Elk jaar in januari gaat er een groep vanuit Rotsvast Bijbelschool naar Oeganda om daar een jeugdconferentie te organiseren.

Deze jaarlijkse conferentie trekt inmiddels duizenden jongeren vanuit een grote regio, die vurig zijn voor Jezus en hongerig naar meer.

Elk jaar proberen we weer nieuwe mensen mee te nemen, zodat zoveel mogelijk jongeren de gelegenheid krijgen om mee te kijken bij onze Afrikaanse vrienden. 

Daarnaast gaat Jan de Haan met een kleiner team elk jaar in september naar Oeganda om onze leiders van Firm Foundation te trainen.

De deelnemers van Rotsvast die meegaan in januari sparen grotendeels zelf voor de onkosten van hun reis. Daarnaast zoeken zij zelf sponsors om de onkosten te dekken.

Voor de mensen die jaarlijks trainen in Oeganda (zoals Jan) is het wenselijk om hun onkosten ook te kunnen dekken vanuit sponsoring. 

Daarom vragen wij u om eenmalig (of maandelijks) een bedrag te sponsoren voor de reizen naar Oeganda, zodat de trainingen in Oeganda jaarlijks door kunnen gaan.

Helpt u mee?

Item
Price
Qty
Subtotal
Eenmalige bijdrage Oeganda 
Eenmalige bijdrage Oeganda tbv reizenQty 1
The minimum allowed amount is €5,00
Subtotal: 0,00
1    
0,00
Maandelijkse bijdrage Oeganda (r) 
Maandelijkse bijdrage Oeganda tbv reizenFree foreverQty 1
The minimum allowed amount is €5,00
Subtotal: 0,00
1    
0,00
Subtotal
0,00
Fee
0,00
Discount
0,00
Total
0,00

NB: Bij een maandelijkse betaling doe je de eerste betaling zelf via Ideal of geef je een machtiging af via automatische SEPA-incasso. De overige betalingen worden dan automatisch afgeschreven rond dezelfde datum.

Selecteer betaalmethode