Hoi allemaal!

Zoals jullie misschien al weten ben ik samen met mijn man, Sam, sinds een aantal jaren betrokken bij Rotsvast.

Dit is een discipelschapsschool die erop gericht is om jongeren op te leiden als volgeling van Jezus, om erachter te komen wie ze zelf zijn, wat het Koninkrijk van God is, en wie ze mogen zijn in dat Koninkrijk.

Inmiddels zijn we allebei staf, Sam begon in de Bijlmer als deelnemer en ik kwam er een jaar later bij om direct opgeleid te worden tot staf.

Ik zie hele mooie dingen gebeuren.  Ik voel me daar ook helemaal thuis.

Rotsvast is inmiddels een internationale discipelschapsschool, we hebben locaties in Nederland en in Oeganda. Ik mag in januari weer mee met een aantal andere mensen van Rotsvast op deze zendingsreis gaan naar Oeganda. We gaan een jongerenconferentie organiseren, spullen uitdelen en outreachen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de kans weer krijg om mee te gaan en ik zie er erg naar uit om daar weer thuis te komen en Gods liefde te verspreiden.

De reis duurt tien dagen, we zijn in Oeganda van 3 januari tot en met 13 januari. Deze hele reis kost ca. 2000 euro. Ik ben zelf hard aan het werk, maar extra sponsoring zou fijn zijn.
Mijn vraag is dus: ‘Zou jij mij willen sponsoren?’

Voor meer informatie over de discipelschapsschool Rotsvast kunnen jullie kijken op deze website.
Vragen over deze reis kan je ook altijd persoonlijk aan mij vragen.
Gebed is ook altijd welkom!

Alvast heel erg bedankt!

Blessing, Jolijn

Totaal nodig: €2000
Totaal gesponsord tot nu toe: € 1.695,00    Stichting Rotsvast is een ANBI-erkende instelling, je donatie is daarom belastingaftrekbaar.
    Heb je vragen over een afschrijving, stuur dan een mail naar info@rotsvastbijbelschool.nl of gebruik onderstaande button om direct een mail te sturen.