Lieve allemaal,

Zoals de meesten van jullie weten ben ik al een aantal jaar betrokken bij Rotsvast Bijbelschool. In 2017 ben ik begonnen als deelnemer en inmiddels mag ik al een aantal jaar deel uitmaken van het staf team.

Naast de twee Rotsvast-locaties in Nederland (Hoorn en Hilversum) groeit Rotsvast ook internationaal. Zo zijn er inmiddels 10 Rotsvast locaties in Oeganda!

Ik had het voorrecht om in januari 2023 met een aantal Rotsvasters die kant op te gaan! Sinds ik bij Rotsvast betrokken ben, had ik al het verlangen een keer mee te gaan naar Oeganda. De reis naar Oeganda was fantastisch! Het was zelfs zó geweldig dat ik aankomende januari weer graag naar Oeganda meewil.

Ik ben enorm dankbaar dat God mij deze kans heeft gegeven en ik kijk naar wat Hij allemaal gaat doen.

De reis is helaas niet gratis. Daarom zou ik jullie graag willen vragen of jullie mij zouden willen sponsoren, zodat het voor mij mogelijk is om deze reis te maken. Dit zou ik enorm waarderen! Alle kleine beetjes helpen en zijn van harte welkom!

Bij voorbaat enorm bedankt!

Liefs en blessings!

Lisa
 

Totaal nodig: €2000
Totaal gesponsord tot nu toe: € 1.673,82    Stichting Rotsvast is een ANBI-erkende instelling, je donatie is daarom belastingaftrekbaar.
    Heb je vragen over een afschrijving, stuur dan een mail naar info@rotsvastbijbelschool.nl of gebruik onderstaande button om direct een mail te sturen.