Beste lezer,

Laat ik beginnen met een korte introductie. Mijn naam is Petra Henstra. Als staflid van Rotsvast academy ben ik verantwoordelijk voor de special care van onze leiders in opleiding. Je zult je vast afvragen wat dit inhoudt. Praktisch gezien komt het erop neer, dat ik met de studenten duik in een stuk ontwikkeling in persoonlijk leiderschap. Hierbij kun je denken aan familiegeschiedenis, autonomie vanuit Gods perspectief en het opruimen van onrechtvaardige generationele overdracht. Allemaal grote woorden, waar ik met alle plezier eens verder met je over in gesprek ga, mocht je dat interessant vinden.

Daarnaast ben ik gezegend met een geweldige dochter van 21 jaar. Ik ben werkzaam als trainer en coach bij een facilitair callcenter, waar ik verantwoordelijk ben voor het inwerken van nieuwe medewerkers en het verder helpen ontwikkelen van vaardigheden op gebied van communicatie. 

In januari 2024 ga ik met een aantal prachtige mensen naar Uganda, om daar te mogen dienen. Rotsvast heeft een heel stel locaties in Uganda, waar we met een kleine groep van 12 mensen van betekenis mogen zijn. Hoe? Door te bidden, te helpen, te zorgen, aanwezig te zijn voor hen die vaak niet veel meer hebben dan hun houvast aan hun hemelse Papa. Omdat ik heel graag wil uitdelen van de zegeningen die ik van Papa heb ontvangen, wil ik mee naar Uganda. Mijn hart gaat ontzettend uit naar hen, die op zoveel vlakken veel minder gezegend zijn dan ik. Aan de andere kant zou ik heel graag van hen willen leren, in de dingen waarin zij juist veel meer gezegend zijn dan ik. 

Mijn eerste en belangrijkste verzoek voor jou, als lezer, is dat je onze reis in gebed mee wilt nemen. Er is zoveel armoede, zoveel onrecht, zoveel leed waarvoor alleen God een oplossing in handen heeft. Hierin heeft Hij mijn hart geraakt, om te kijken hoe ik hierin van betekenis mag zijn. Aan de andere kant is er zoveel intens vertrouwen op God, zoveel verlangen naar meer van Papa, waar ik nog zoveel van kan leren. 

Daarmee kom ik bij mijn tweede verzoek. Deze reis kost me € 2000,-. Mocht je hierin bij willen dragen, dan zou ik dat ook ontzettend waarderen. Delen van mijn sponsorpagina wordt ontzettend gewaardeerd.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent deze reis, houd dan de website van Rotsvast Bijbelschool in de gaten, evenals Facebook en Instagram, waarop verschillende updates zullen worden bijgehouden. Mocht je mijn persoonlijke reisverhaal willen ontvangen over deze reis naar Uganda, voel je dan vrij om een mail te sturen naar rotsvast.jp@gmail.com of als je mijn telefoonnummer hebt, me even een appje te sturen.

Bij voorbaat dank voor je gebed, betrokkenheid en eventuele bijdrage!

God bless,

Petra

Totaal nodig: €2000
Totaal gesponsord tot nu toe: € 2.000,00