Lieve vrienden.

Graag laten we jullie kennis maken met Moses! Hij heeft jullie nodig! (En Rotsvast ook )

Lief, toegewijd, trouw, nederig, vol passie voor Jezus, en met visie voor transformatie van zijn land (en meer!) door het werk van Firm Foundation (Rotsvast).

Moses is al 5 jaar onze ervaren chauffeur, en heeft ons elke keer veilig vervoerd over verharde én onverharde wegen. Opgegroeid in een gezin met 12 kinderen, was er niet voldoende geld om voor elk kind een opleiding te betalen. Moses heeft die kans dus nooit gehad, maar heeft gedaan wat hij wel kon: heel goed leren auto rijden! Ondanks het gebrek aan scholing is Moses een intelligente en wijze man en heeft ons al zo vaak verrast met zijn adviezen! Hij denkt echt mee en begrijpt de visie van Rotsvast heel goed.

De Covid crisis heeft er voor gezorgd dat veel mensen hun baan kwijt raakten, zo ook Moses. Als vader van 4 kinderen heeft hij het afgelopen jaar zijn eten vaak aan zijn kinderen gegeven. De situatie is schrijnend. Tegelijkertijd stelt hij zich steeds beschikbaar als er een team uit Nederland komt om hen te vervoeren, zonder te weten of hij er voor betaald zal krijgen. Dat raakt ons enorm.

Dus kregen wij het plan om deze geweldige man een plek te geven in onze organisatie. Nu we enorm aan het groeien zijn – met 4 locaties in Palissa en omgeving, en 6 locaties in Karamoja – is er naast de teamleiders van de groepen ook iemand nodig om de projecten in de gaten te houden. Projecten die hen helpen om zelfvoorzienend te worden, zodat gezinnen van de opbrengst kunnen gaan leven en anderen daarvan mogen zegenen. Moses heeft ervaring in het opzetten en begeleiden van varkens projecten en we hebben hem gevraagd om dat voor Firm Foundation te gaan opzetten.

Hij wil dat heel graag, maar dat betekent dat hij geen tijd heeft om ander werk te zoeken en dat wij hem dus op de ‘loonlijst’ zetten.

Hoe gaaf zou het zijn als we dit met elkaar gaan regelen?? Doe je mee? We zoeken 25 vrienden die elke maand €10,- (of meer natuurlijk!) willen geven ter ondersteuning van het werk in Uganda, en dus speciaal voor Moses zodat hij als project manager aan de slag kan gaan. Stel je voor: Hij kan dus al van €250 per maand (waar nog flink belastingen vanaf gaan) zijn gezin onderhouden en Firm Foundation krachtig ondersteunen!!

Hieronder vertelt hij zelf waarom hij zo enthousiast is over Firm Foundation!

Via de link kun je je aanmelden als tientjes-ondersteuner!

 

Item
Price
Qty
Subtotal
Maandelijkse gift Firm Foundation Uganda (r) 
Maandelijkse gift tbv Firm Foundation Uganda10,00 / monthQty 1
The minimum allowed amount is €5,00
Subtotal: 10,00
1    
10,00
Subtotal
0,00
Fee
0,00
Discount
0,00
Total
0,00
Selecteer betaalmethode