Discipleship is not a program, it is: giving your wife a life worth following, living your life as an attractive and achievable example for your children, reviving the church by living a life that showcases the heart of the Father and healing the world by showing the love of heaven’s true Son.

Jan de Haan

Leider Rotsvast Nederland

Ons team

leider rotsvast nederland

Jan de Haan

Jan is van alle markten thuis. Van diep gesprek tot knotsgekke outreach-actie. Mensen zijn zijn passie, maar meer nog om mensen in hun Goddelijke bestemming te brengen.

Co-founder & facilitair manager

Ruth de Haan

Ruth zorgt ervoor dat naast alle geestelijke voedsel wat tijdens een weekend aangeboden wordt, ook de magen gevuld worden met het noodzakelijke én het lekkere!

Kernteam rotsvast nederland

Mirjam Suijdendorp

Mirjam kan met haar deskundige blik het overzicht bewaren en bewaken, en zij helpt mee om de lijnen uit te zetten. Al kan zij ook buiten de lijnen kleuren 🙂

staff

Ailey de Haan

Ailey houdt van mensen en houdt ze ook in de gaten 🙂 Zij weet het precies wanneer iemand een schouder nodig heeft of gewoon een praatje.

staff

Elisa Lingeman

Elisa combineert theologie met de praktijk van een discipelschaps-leven. Kennis en daden gaan hand in hand!

staff

Ingrid Stassen

Ingrid heeft keer op keer mogen ervaren hoe kostbaar Gods aanwezigheid is in je leven. Vandaar dat zij niet op kan houden om hierover te praten. 

Staff

Joas Herder

Met zijn grote hart voor kinderen, zal Joas zich dit seizoen bezighouden met Rotsvast-kids. Hij kan zich daar helemaal uitleven!

staff

Joey Balder

Joey houdt graag het overzicht en zorgt er met zijn organisatietalent voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

staff

Jolijn Rovers

Jolijn is gedreven en gepassioneerd voor God en zij wil anderen inspireren om daarin nét zo te zijn als zij.

staff

Joost van Neijenhof

Joost is de onmisbare techneut in het geheel. Zonder hem zou alles in de soep lopen! Maar hoeveel hij ook houdt van techniek, God is zijn grote inspiratiebron.

Staff

Lisa van den Dongen

Met een hart vol passie voor Jezus en voor mensen voelt Lisa zich uitstekend thuis binnen Rotsvast. Zij zorgt voor de vrolijke noot en voor de media.

Staff

Melissa Kaasenbrood

Melissa gaat uitdagingen niet uit de weg en is niet bang om de lat hoog te leggen. Ze daagt daarmee anderen en zichzelf uit om steeds het beste naar boven te halen.

staff

Sam van der Beek

Sam laat zien dat het heel goed mogelijk is om diepgang en gezelligheid met elkaar te combineren!